Setari Cookie-uri

Video: Pare un tort banal, insa uite ce se intampla cand il taie!

Acest tort te va lasa cu gura deschisa imediat ce vei vedea cum arata in interior. Nu am vazut niciodata un astfel de desert.

Wow, pur si simplu spectaculos. Cu acest tort vei atrage atentia si admiratia tuturor invitatilor. Pe langa faptul ca arata INCREDIBIL este si foarte bun.

In momentul in care am vazut imaginea de prezentare, cu tortul taiat, m-am gandit ca patiserul a muncit ore intregi ca sa realizeze asa ceva, insa dupa ce am vazut cum se face mi-am zis ca trebuie sa ii dau o sansa si sa incerc si eu. Nu este chiar atat de greu precum pare.

De ce ai nevoie?

Ingrediente pentru blat: 6 oua, 3 linguri ulei, 6 linguri faina, o lingurita praf de copt (poti mari cantitatea daca vrei ca tortul sa iasa mai mare)

Pe langa ingredientele obisnuite pentru tort, mai ai nevoie si de colorant (sase nuante mai exact) si vreo sase boluri.

Cum se prepara:

Separa albusurile de galbenusuri si bate-le spuma; freaca bine galbenusurile pana obtii o crema, pe care o adaugi peste albusuri. Amesteca faina cu praful de copt si pune totul in recipientul cu oua, amestecand usor, cu miscari de jos in sus pana cand se incorporeaza.

Citește și:

Imparte compozitia in sase, adauga in boluri diferite si pune colorant peste (fiecare bol are cate o nuanta diferita de colorant). Nu te zgarci la asta, cu cat este mai colorat blatul cu atat se vede mai frumos la final. Baga la cuptor.

Sfat: Pentru a pastra surpriza in interior, trebuie neaparat sa decorezi cat mai simplu acest tort - indicat ar fi frica alba sau chiar glazura de ciocolata alba.

Cum trebuie decorat vedeti in clipul de mai jos:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.