Setari Cookie-uri

"Darul cerului" sau rostopasca, planta-minune, remediu pentru 147 de afectiuni

Se spunea ca are o forta egala cu a soarelui si de asta romanii au botezat-o "Chelidonium", "darul cerului", iar vracii o culegeau numai in crucea zilei, cand soarele era in zodia Leului.

Rostopasca este recomandata ca remediu in peste 147 de afectiuni, de la dermatoze banale, la temutul cancer sau la infectiile virale, inca imposibil de tratat cu medicamentele actuale.

Preparatele pe baza de rostopasca au efecte vasodilatatoare, antispastice, analgezice si stimuleaza secretiile digestive. Extern, are actiune: antiseptica, antibacteriana, regeneranta, cicatrizanta, antitumorala.

Indicatii terapeutice

Rostopasca este recomandata in terapia naturista a afectiunilor hepatice, in procesul de cicatrizare a unor boli de piele, negi, in cazurile de icter, constipatie, reumatism etc.

Spasmele digestive – sunt eficient combatute de catre tinctura de rostopasca, din care se iau cate 3-4 lingurite pe zi. Tratamentul se face simptomatic, de cate ori apar spasme, anumite substante conttnute de aceasta planta (alcaloizi) relaxand prompt musculatura neteda a tubului digestiv.

Citește și:

Citeste mai multe pe Realitatea.net

foto prima pagina: rostopasca, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.