Setari Cookie-uri

Video: Taie legumele in fasii subtiri. Ce face apoi? Arata MINUNAT!

Aceasta este cea mai gustoasa si mai frumoasa tarta din lume. Toata lumea vorbeste despre ea.

O tarta cum nu ati mai vazut pana acum - multi ii spun "tarta hipnotizanta" datorita modului in care sunt aranjate legumele. Arata excelent si este extraordinar de buna - este una dintre cele mai populare retete de pe Pinterest, avand mii de share-uri si pin-uri.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a o prepara: aluat de tarta, doua linguri de mustar, jumatate cana de smantana, doua frunze de salvie proaspata, doi zucchini (sau dovlecei), un dovleac galben, cinci morcovi (de diferite culori; daca nu gasesti, poti folosi si sfecla rosie, pastarnac), o vanata, ulei de masline, sare si piper.

Taie fasii subtiri legumele cu ajutorul unei razatori (daca nu ai, le poti taia si si cu un curatator de cartofi sau la cutit, numai ca procesul va dura mai mult); adauga intr-o tava rotunda aluatul de tarta; amesteca mustarul si smantana, apoi pune-le peste tarta.

Citește și:

Acum este partea amuzanta: trebuie sa adaugi treptat legumele maruntite; incepe prin a face in mana un cerculet, pozitionand fasiile una langa alta, apoi transfera-l in tava si continua pana cand umpli toata tava.

Bagi la cuptor pentru 40 de minute.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.