Setari Cookie-uri

Povestea tragica a lui Keanu Reeves a devenit virala pe internet

Este unul dintre cei mai bogati actori de la Hollywood. Insa viata lui este departe de a fi perfecta.

In anul 1999, Keanu a devenit cunoscut in intreaga lume datorita rolului sau din filmul Matrix. Acesta a strans impresionanta suma de 465 milioane de dolari in box-office, a fost nominalizat si a castigat patru premii Oscar.

Keanu are acum 50 de ani, iar viata lui a fost una plina de tragedii, deloc cum ne-am astepta de la un star de cinema. In ciuda fiecarui esesc intalnit, el a incercat sa mearga mai departe. Asta a contribuit la dezvoltarea sa, devenind un om minunat.

Cand actorul avea trei ani, tatal sau si-a parasit familia. Keanu a pastrat legatura pentru cativa ani cu tatal sau, insa dupa ce acesta a divortat de mama actorului, nu a mai dat niciun semn de viata. Keanu a mers la patru licee diferite, s-a luptat cu dislexia, aceasta problema facand ca educatia sa sa fie si mai dificila. In cele din urma, a renuntat la liceu, spunand ca nu isi mai doreste nicio diploma.

Citește și:

La varsta de 23 de ani, River Phoenix, cel mai bun prieten al sau a murit din cauza unei supradoze de droguri. Keanu a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui:

A fost o persoana remarcabila si un actor incredibil. Ne-am inteles foarte bine si imi este tare dor de el. Ma gandesc la el destul de des.

In 1998, Keanu a intalnit-o pe Jennifer Syme. Cei doi s-au indragostit pe loc iar in anul 1999 tanara a ramas insarcinata cu o fetita. Din pacate, copilul lor s-a nascut mort. Ei au fost devastati de moartea fetitei si, in cele din urma, au decis sa puna capat relatiei; 18 luni mai tarziu, Syme a murit intr-un accident de masina.

In anul 2006 Reeves declara pentru Parade Magazine: “Durerea isi schimba forma, insa nu se termina niciodata.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Aceasta este o lectie pe care o vom afla toti.

Citește și:

Sora lui mai mica a avut leucemie; din fericire, ea a scapat. Actorul a donat 70% din banii castigati din primul film Matrix spitalelor care trateaza leucemia.

Chiar si cu aceste tragedii, Keanu a mers mai departe. A jucat in numeroase filme de succes si a devenit un om bogat; insa durerea pierderilor sale l-a facut sa isi schimbe modul in care priveste viata. Actorul a primit 114 milioane de dolari din seria Matrix; 80 de milioane din acesti bani i-a dat mai departe, facand acte caritabile.

De asemenea, a cerut o reducere a salariului sau pentru filmele The Replacements si The Devil’s Advocates pentru ca Gene Hackman si Al Pacino sa accepte rolurile.

Un prieten de familie construieste decorul la filme; nu este cel care se ocupa de design, ci o persoana saraca folosita doar pentru a construi. El a lucrat si pentru filmul Matrix; Keanu a aflat despre problemele de familie pe care prietenul meu le are, asa ca de Craciun i-a oferit un bonus de 20.000 de dolari. De asemenea, el a fost unul dintre singurii oameni de pe platourile de filmare care a vrut sa stie numele oamenilor, care stia sa spuna Salut si care vorbea cu toti cei din jurul sau ca si cum ar fi fost egali. Nu am auzit pe nimeni care sa mai faca asta.” – este un comentariu din partea unui utilizator Reddit.

Citește și:

Banii sunt singurul lucru la care NU ma gandesc. As putea trai cu ce am facut pentru urmatoarele cateva secole.” – a declarat Keanu pentru Hello, in anul 2003.

Chiar daca are o avere de peste 100 de milioane de dolari, Reeves continua sa locuiasca intr-un apartament micut si se plimba cu metroul.

Intr-un an, de ziua lui, a intrat intr-un magazin de dulciuri, si-a cumparat un tort si a inceput sa il manance singur. Toate persoanele care au intrat si l-au recunoscut au fost poftite la masa lui si servite cu o bucata de tort.

Nu are garzi de corp si nu poarta haine scumpe.

In momentul in care a fost intrebat de ce este trist mai tot timpul, el a raspuns: “Trebuie sa fii fericit pentru a trai, eu nu sunt!

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.