Elisha Wilson Beach, sotia actorului Michael Beach, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care isi alapteaza copilul in timp ce este pe toaleta. Imaginea a fost apoi share-uita si pe contul sau de Facebook. In doar cateva minute, s-a creat o adevarata nebunie in jurul acestei imagini.

Life of Dad, o pagina foarte populara de Facebook, a preluat aceasta poza, stragand in scurt timp peste 25.000 de share-uri si peste 250.000 de like-uri.

Wilson Beach este acum criticata de foarte multe persoane in ceea ce priveste modul „inadecvat” si „murdar” de cum isi alapteaza copilul.

Cand a vazut ce scandal a provocat cu o simpla imagine, femeia a decis ca este timpul sa isi spuna si ea punctul de vedere:

Asa arata viata mea de mama si uneori nu este roz. Tu ce secret ai?” – mesajul a fost postat cu hashtag-urile viata de mama, viata de mama nu este roz, prea multa informatie, confesiunile unei mame, am facut asta, nu imi pare rau.

Comentariile din partea internautilor nu au intarziat sa apara:

„Nu imi voi alapta niciodata copilul in baie. Nu este igienic.”

„Pune-ti copilul in patut pana cand termini si abia atunci hraneste-l.”

„Cum poti spune ca aceasta poza este frumoasa? Cred ca este dezastruoasa!”

„I-ai permite partenerului tau sa iti faca poza in timp ce esti la toaleta si apoi sa postezi poza pe internet pentru ca toti sa o vedem?”

„Este dezgustator. Tampoanele pe mocheta, tu pe toaleta, copilul sugand in timp ce iti faci nevoile. Nu pot sa cred.” – acestea sunt doar cateva dintre comentariile lasate la aceasta poza.

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: