Setari Cookie-uri

Video: Ia cainii fara stapan de pe strada. Ce face cu ei? Mi-a topit inima complet

Acest tanar se plimba prin tot orasul, cautand caini fara stapan. Ce urmeaza este nemaipomenit.

Relatia dintre acest tanar si caini este una cu adevarat speciala. Pe vremea cand era in facultate, o catelusa s-a apropiat de el; acestuia i s-a facut mila de ea, asa ca i-a dat ceva de mancare. Atunci cand a vrut sa plece, se pare ca animalutul nu a mai vrut sa se desparta de el, urmandu-l pana in campusul caminelor in care locuia.

Politica stricta nu permitea animale in cadrul campusului, iar cainii fara stapan nu aveau voie sa treaca de intrarea in cladiri. Stiind ca nu poate face nimic in aceasta privinta, tanarul si-a luat ramas bun de la prietena lui catelusa si a lasat-o acolo.

A doua zi dimineata, cand a iesit din camin pentru a merge la facultate, a vazut cainele. Atunci a inteles cat de devotat poate fi un animal. Din fericire, iubita lui a adoptat catelul, si dupa cativa ani s-au mutat toti impreuna (bineinteles ca si Gluta a mers cu ei - acesta este numele cainelui).

Citește și:

In timpul liber barbatul face ceva incredibil pentru animalele de pe strada - acesta ia toti cainii pe care ii gaseste, ii spala, ii curata de pureci si capuse, si le ofera hrana de care au nevoie. In cazul in care sunt bolnavi sau raniti, el ii duce la veterinar pentru ingrijiri medicale.

Daca toti oamenii ar avea un suflet atat de mare, lumea in care am trai ar deveni mult mai buna.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.