Setari Cookie-uri

Foto: La 1,62 m inaltime si 112 kg a reusit sa faca ceva ce pana acum nicio grasuta nu a putut face

Ea este probabil cel mai grasut fotomodel din lume. Si vrea sa demonstreze ca toate femeile sunt frumoase indiferent de cum arata.

Are 29 de ani, 1.62 metri inaltime si 112 kilograme. Tess Holliday este departe de a fi perfecta - insa, chiar si asa, a reusit sa obtina titlul de model pentru agentia MILK Management.

Dupa ce ani intregi a fost refuzata la castingurile la care a mers, Tess a semnat primul ei contact de modelling in ianuarie, anul acesta.

"Cred ca atunci cand te uiti la o imagine trebuie sa simti ceva. Altfel, tu ca model nu ti-ai facut treaba." - a declarat Tess pentru Dailymail.

"Fie ca este vorba despre un lucru negativ sau unul pozitiv, trebuie sa emani ceva. Asta am facut eu dintotdeauna cu munca mea, vreau sa schimb perceptia societatii despre frumusete si ce este acceptabil in industria modei si in lume. Nu este o singura cale pentru a fi femeie sau pentru a fi frumos. Cu totii meritam un loc in societate." - a adaugat tanara.

Citește și:

Reprezentantii MILK sunt foarte multumiti de faptul ca au iesit din zona de confort si au luat-o pe Tess in echipa lor.

"M-am indragostit imediat de fata ei perfecta si mi-am zis <<De ce sa nu ii ofer o sansa? Cerul este limita!>> Si am avut incredere in intuitia mea, ceea ce s-a dovedit a fi un lucru foarte bun." - a declarat Anna Shillinglaw, Managing Director la Milk Management.

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.