Setari Cookie-uri

Un copil de sapte ani a rugat doctorii sa il lase sa moara. Motivul? Mi-a frant inima

Acest copil de sapte ani ofera cea mai importanta lectie de viata.

De cele mai multe ori, cand auzim cuvintele "sacrificiu" si "copii", primele lucruri care ne vin in minte sunt legate de parinti si de tot ce fac pentru micutii lor. Mamele si tatii isi dedica intreaga viata cresterii copiilor; acestia dau tot ce au pentru a se asigura ca micutii lor au parte de tot ce este mai bun.

Insa, uneori, sacrificiile vin in diferite forme - si, ocazional, copilul este cel care ofera. Cele mai mari miracole vin in cele mai mici forme.

Micutul Chen avea doar cinci anisori cand a fost diagnosticat cu tumora maligna pe creier. Mama lui, Zhou, nu a avut prea mult timp pentru a se obisnui cu aceasta veste teribila; la doar cateva luni de la diagnosticarea copilului sau, doctorii i-au spus ca are o boala de rinichi incurabila.

Cei doi au stat internati doi ani in spital, unde au luptat impreuna cu problemele lor. Zhou avea nevoie de dializa, in timp ce Chen trebuia sa fie sub observatie medicala non stop.

Citește și:

Initial, medicii au crezut ca baietelul isi va reveni – insa cancerul agresiv s-a intors si mai puternic in corpul sau. In cele din urma, micutul a orbit si a paralizat; insa mama lui devotata nu a renuntat nici macar o clipa la speranta ca fiul sau se va face bine.

Starea de sanatate a lui Zhou se inrautatea, singurul lucru care o mai putea salva fiind un transplant de rinichi. In acel moment, medicii au luat-o departe de Lu, mama lui Zhou si i-au spus ca fiica ei trebuie operata cat mai urgent pentru a mai avea sanse de supravietuire:

Mi-au spus ca nepotelul meu nu va supravietui. Insa rinichiul sau ar putea sa o ajute pe mama lui. Chen mai putea salva inca alte doua vieti.” – a declarat femeia pentru Dailymail.

Zhou a refuzat cand a auzit propunerea: “Ea nu voia sa auda absolut nimic despre asta.” – a adaugat mama sa.

Citește și:

La un moment dat, copilul a auzit discutia dintre cele doua femei (mama si bunica sa), asa ca i-a cerut lui Zhou sa ii ia rinichiul:

Mama, vreau sa iti salvez viata.” – i-a spus micutul.

Mama nu a fost de acord cu asta, insa intr-un final medicii au reusit sa o convinga. Pentru Chen nu se mai putea face nimic, urma sa moara in cateva zile. Insa ea putea fi salvata.

Zhou a acceptat sa primeasca rinichiul fiului sau; singura ei consolare era ca micutul sau va trai intotdeauna in corpul ei.

In doar cateva zile, Chen a murit; copilul de doar sapte ani a fost donator pentru mama sa si pentru inca alte doua persoane. Inainte de operatie, echipa de medici s-a rugat pentru sufletul micutului.

Zhou si-a revenit complet dupa acest transplant, medicii spunand ca a fost un miracol.

Sursa imagini interior si prima pagina: Youtube

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.