Poti adauga scortisoara in prajituri, in placinte, in fursecuri. In bucatariile asiatice se adauga si in felurile principale de mancare, orez, tocanite sau sosuri. Ca sa nu mai vorbim de scortisoara adaugata in bauturi. Dincolo de gustul delicios, scortisoara are si o multime de beneficii pentru sanatate. Iata numai cateva dintre ele.

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Scortisoara este bogata in antioxidanti

Antioxidantii reduc radicalii liberi din fluxul sangvin. Antioxidantii din scortisoara sunt mai puternici si decat cei din usturoi. Scortisoara protejeaza, de asemenea, impotriva bolilor cardiovasculare, atacului cerebral sau cancerului.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: scortisoara, Shutterstock

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: