Setari Cookie-uri

La trei luni de la moartea sotului sau, aceasta femeie a nascut un baietel. O poveste INCREDIBILA

Iata cate sacrificii face o mama pentru copilul ei. Este important ca toti sa stim acest lucru.

La trei luni de la moartea sotului sau, o femeie a nascut un baietel. Fiind primul copil, mamica era atat de fericita incat aproape niciodata nu il lasa jos din brate.

Intr-o zi, ea l-a lasat in patut pentru somnul de dupa amiaza si a plecat in gradina cu treaba. Din cauza unui scurtcircuit casa a luat foc… imediat ce a vazut, aceasta a fugit pentru a isi salva copilul.

Oamenii au incercat sa o opreasca, insa nu au reusit. Printre flacari, a intrat in casa si si-a gasit copilul in patut, plangand. Din pacate, parul ei a luat foc in timp ce incerca sa iasa cu cel mic in brate afara… a inceput sa arda. A fost transportata imediat la spital pentru ingrijiri medicale… a reusit sa scape, insa pentru tot restul vietii trebuia sa traiasca cu intreaga fata plina de cicatrice.

Baiatul a crescut, a mers la facultate si a obtinut o slujba importanta. A devenit foarte bogat si s-a mutat intr-un alt oras. Lui ii era rusine cu mama sa… cand oamenii il intrebau, el spunea “Nu exista nimeni in familia mea mai urat decat mama mea.”

Citește și:

Intr-o zi, mama lui a auzit ce parere are propriul fiu despre ea, asa ca a decis sa ii faca o vizita pentru a ii explica singurului copil ce s-a intamplat si adevaratul motiv din spatele cicatricelor sale urate.

Din pacate, autobuzul in care calatorea s-a prabusit intr-o prapastie, iar femeia a murit pe loc. In momentul in care a auzit despre moartea mamei sale, baiatul s-a simtit usurat.

El a mers la priveghi, unde a intalnit toate rudele familiei si foarte multi oameni din oras. Multi plangeau si isi prezentau condoleante. El nu intelegea ce se intampla si de ce au venit la inmormantare atat de multe persoane.

Apoi a mers in camera mamei sale si a inceput sa caute prin sertarele ei; intr-un sertar mai ascuns a gasit un jurnal vechi… a inceput s ail citeasca:

Data: 5 septembrie 1980: Am primit titlul de Miss la un concurs de frumusete pe tara;

Citește și:

Data: 14 ianuarie 1982: Sotul meu a murit intr-un accident de masina; astazi implinesc fix sase luni de sarcina;

Data: 2 iulie 1983: Mi-am salvat fiul David dintr-un incendiu. Flacarile m-au cuprins, mi-au ars tot parul si voi ramane cu cicatrice pe toata fata.

Cand a citit asta, David si-a dat seama cat de rau a fost cu mama lui si a inceput sa planga… insa era prea tarziu.

Nu uitati: Niciodata nu va ingnorati parintii; ei sunt o binecuvantare pentru voi, au facut atatea sacrificii pentru ca voua sa va fie bine.

foto prima pagina: mama si copil, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.