Setari Cookie-uri

Un barbat ajunge in cabinetul medicului. Ce urmeaza? Am ras cu lacrimi

Un banc foarte scurt pe care merita sa il cititi. Pun pariu ca nu veti mai opri din ras.

Intr-o dimineata, la un cabinet medical vine un barbat care spune ca are dureri groznice de spate. Doctorul il examineaza, apoi il intreaba: “Ce ti s-a intamplat de te doare atat de tare?

Stiti, lucrez intr-un club de noapte. In aceasta dimineata am ajuns acasa mai devreme decat de obicei si am auzit un zgomot in dormitor. Imediat am stiut ca sotia mea ma insala; usa de la balcon era deschisa. M-am repezit afara, insa nu am gasit pe nimeni. Cum m-am uitat in jos pe balcon am vazut un barbat alergand de mama focului, incercand sa se imbrace in acelasi timp. Am apucat frigiderul si l-am aruncat catre el… de atunci ma doare groaznic spatele, nici nu mai pot sta jos.” – spune barbatul.

Imediat dupa acesta, intra in cabinet un alt barbat care arata de parca ar fi avut cel mai urat accident de masina.

Pacientul anterior arata urat… insa tu arati groaznic. Ce naiba ti s-a intamplat?” – il intreaba medicul.

Citește și:

Stiti, am fost somer pentru o perioada destul de lunga de timp. Astazi a fost prima mea zi la noul loc de munca. Am uitat sa setez alarma, asa ca m-am trezit mai tarziu. Stiind ca voi intarzia in prima zi de munca, am luat-o la fuga, cu hainele in brate. In timp ce alergam si incercam sa ma imbrac… si stiu ca nu ma veti crede… am fost lovit de un frigider.” – spune barbatul.

Dupa ce se ocupa de el, medicul il lasa sa plece… Apoi ajunge al treilea pacient; acesta arata chiar mai rau decat ceilalti doi. Doctorul este socat: “Ce naiba ai patit?” – il intreaba acesta.

Ei bine, stateam ascuns intr-un frigider si cineva m-a aruncat de la etajul 3.

foto prima pagina: dureri de spate, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.