Setari Cookie-uri

Doi barbati s-au ratacit in desert. Apoi unul dintre ei a facut ceva INCREDIBIL

O lectie de viata pe care toti trebuie sa o stim. Iata ce ne invata aceasta povestioara.

Doi tineri mergeau prin desert; in timpul calatoriei, acestia au avut un argument destul de dificil. Unul dintre ei l-a palmuit pe celalalt peste fata. Cel care a fost palmuit s-a simtit ranit; fara sa ii spuna nimic prietenului sau, el a scris in nisip:

“ASTAZI CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU MI-A DAT O PALMA.”

Au continuat sa mearga pana au gasit o oaza; au decis sa faca o baie pentru a se racori. Cel care a fost palmuit s-a aventurat prea mult si s-a blocat in mal. Era sa se inece, insa prietenul lui si-a riscat viata si l-a salvat.

Dupa ce si-a revenit dupa acest soc, el a scris pe o piatra:

“ASTAZI CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU MI-A SALVAT VIATA.”

Cand a vazut asta, prietenul lui l-a intrebat: “De ce faci asta? Dupa ce te-am plesnit… si imi pare rau pentru asta, ai scris in nisip. Acum ai scris pe o piatra. Care este motivul?”

Citește și:

Apoi tanarul a raspuns: “Atunci cand cineva ne raneste ar trebui sa scriem in nisip, unde vanturile iertarii pot sterge toata durerea cu usurinta. Insa atunci cand cineva face ceva frumos si bun pentru noi trebuie sa gravam intr-o piatra… pentru ca vantul sa nu poata sterge niciodata asta.”

Invata sa scrii ce te doare in nisip si sa sculptezi in piatra micile bucurii ale vietii. Se spune ca este nevoie de un minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a ajunge sa o apreciezi, o zi pentru a incepe sa o iubesti, insa o viata intreaga pentru a o uita.

Impartaseste aceasta poveste cu oamenii pe care nu ii vei uita niciodata. Nu trebuie sa apreciem lucrurile pe care le avem in viata noastra… ci oamenii care ne sunt alaturi.

foto prima pagina: oameni in desert, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.