Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Dintre curiozitati despre marar trebuie spus faptul ca sub forma de infuzie, poate ameliora tusea, stimuleaza sistemul digestiv, indeparteaza durerea de cap sau gazele intestinale si diminueaza crampele intestinale.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

De asemenea, tot ca o curiozitate, mararul poate fi un tratament foarte bune pentru stari de insomnie sau cand aveti tulburari digestive. Mararul ar mai fi de mare ajutor si in ceea ce priveste ingrijirea dintilor. Se spune ca mararul poate curata in profunzime dintii si gingiile, reuseste sa opreasca dezvoltarea bacteriilor care provoaca infectii gingivale si formarea cariilor.

Mararul ar putea calma durerile de dinti. Pe aceeasi lista de curiozitati despre marar mai trebuie notat si faptul ca ii poate ajuta pe cei care vor sa slabeasca. Prin proprietatile sale diuretice impiedica retentia de lichid in organism si se spune ca actioneaza in zonele in care exista depuneri celulitice.

Mai mult, beneficiile mararului sunt si in ceea ce priveste activitatea rinichilor. Sucul de marar ar avea efecte in ceea ce priveste combaterea calculii renali, cistite si infectii renale.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Ekaterina Kondratova, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: