Nimic nu este mai frumos decat zilele usor racoroase de toamna petrecute in compania persoanelor dragi, langa o cana de ciocolata calda sau un ceai si un desert aromat.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Cea mai buna prajitura pentru acest anotimp minunat este, bineinteles, prajitura cu dovleac - si nu vorbim despre orice prajitura, ci despre un cheesecake cu un blat perfect si o umplutura cremoasa.

Ingredientele necesare:

Pentru crusta:
- 2 cani de pesmet de turta dulce sau de biscuiti digestivi;
- 3 linguri de faina;
- 1/2 cana de zahar brun;
- 1/4 cana unt topit;
- 1 galbenus de ou.

Pentru crema:
- 220 grame crema de branza adusa la temperatura camerei;
- o cana de zahar brun;
- 1/2 cana de zahar alb;
- 420 grame de piure de dovleac (se coace dovleacul, apoi se mixeaza bine);
- 4 oua;
- 2 galbenusuri de oua;
- 1 lingurita scortisoara macinata;
- 1/2 lingurita ghimbir;
-1/4 lingurita nucsoara;
- 1/4 lingurita cuisoare;
- o lingura esenta vanilie;
- o lingura whiskey (optional);
- 1/4 cana faina.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Haine cu croi lejer pentru toamna
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: