Am descoperit desertul toamnei: Prajitura cu dovleac

Am descoperit desertul toamnei: Prajitura cu dovleac
Kudika
3 Septembrie 2015

Cea mai buna si mai gustoasa prajitura pe care o veti manca vreodata. Este perfecta pentru toamna.

Nimic nu este mai frumos decat zilele usor racoroase de toamna petrecute in compania persoanelor dragi, langa o cana de ciocolata calda sau un ceai si un desert aromat.

Cea mai buna prajitura pentru acest anotimp minunat este, bineinteles, prajitura cu dovleac - si nu vorbim despre orice prajitura, ci despre un cheesecake cu un blat perfect si o umplutura cremoasa.

Ingredientele necesare:

Pentru crusta:
- 2 cani de pesmet de turta dulce sau de biscuiti digestivi;
- 3 linguri de faina;
- 1/2 cana de zahar brun;
- 1/4 cana unt topit;
- 1 galbenus de ou.

Pentru crema:
- 220 grame crema de branza adusa la temperatura camerei;
- o cana de zahar brun;
- 1/2 cana de zahar alb;
- 420 grame de piure de dovleac (se coace dovleacul, apoi se mixeaza bine);
- 4 oua;
- 2 galbenusuri de oua;
- 1 lingurita scortisoara macinata;
- 1/2 lingurita ghimbir;
-1/4 lingurita nucsoara;
- 1/4 lingurita cuisoare;
- o lingura esenta vanilie;
- o lingura whiskey (optional);
- 1/4 cana faina.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri