Nimic nu este mai frumos decat zilele usor racoroase de toamna petrecute in compania persoanelor dragi, langa o cana de ciocolata calda sau un ceai si un desert aromat.

Cea mai buna prajitura pentru acest anotimp minunat este, bineinteles, prajitura cu dovleac - si nu vorbim despre orice prajitura, ci despre un cheesecake cu un blat perfect si o umplutura cremoasa.

Ingredientele necesare:

Pentru crusta: - 2 cani de pesmet de turta dulce sau de biscuiti digestivi; - 3 linguri de faina; - 1/2 cana de zahar brun; - 1/4 cana unt topit; - 1 galbenus de ou.

Pentru crema: - 220 grame crema de branza adusa la temperatura camerei; - o cana de zahar brun; - 1/2 cana de zahar alb; - 420 grame de piure de dovleac (se coace dovleacul, apoi se mixeaza bine); - 4 oua; - 2 galbenusuri de oua; - 1 lingurita scortisoara macinata; - 1/2 lingurita ghimbir; -1/4 lingurita nucsoara; - 1/4 lingurita cuisoare; - o lingura esenta vanilie; - o lingura whiskey (optional); - 1/4 cana faina.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: