Apare butonul DISLIKE pe Facebook

Apare butonul DISLIKE pe Facebook

Reteaua de socializare Facebook va lansa in curand un buton Dislike.

Facebook va lansa in curand un buton "Dislike" ("Nu imi place"), a anuntat, marti, Mark Zuckerberg, cofondator al acestei retele de socializare, citat de bbc.com, informeaza Mediafax.

Intr-o conferinta de presa organizata la sediul general al companiei Facebook, aflat in Menlo Park, California, antreprenorul american, in varsta de 31 de ani, a spus ca noul buton va reprezenta o modalitate prin care utilizatorii retelei vor putea sa isi exprime empatia.

Mark Zuckerberg a spus ca Facebook este "foarte aproape" de momentul in care noua optiune va putea fi testata de utilizatori.

Butonul "Dislike" a fost solicitat in mod constant de numerosi utilizatori ai retelei Facebook, inca de la introducerea celebrului buton "Like" ("Imi place"), in 2009.

"Oamenii ne intreaba despre butonul «Dislike» de multi ani", a spus Zuckerberg, in conferinta de marti.
"Probabil, sute de persoane ne-au intrebat despre acest lucru, iar astazi este o zi speciala, pentru ca azi este ziua in care putem sa spunem ca lucram la aceasta optiune si ca suntem foarte aproape sa lansam o versiune de testare a ei", a adaugat Mark Zuckerberg.

Totusi, antreprenorul american a spus ca nu isi doreste ca butonul "Dislike" sa devina un mecanism pe care internautii il vor folosi pentru a "vota impotriva" comentariilor publicate de ceilalti utilizatori ai retelei Facebook.
In schimb, butonul "Dislike" va putea fi utilizat in acele situatii in care optiunile "Like" si "Sad" ("Trist") par lipsite de sensibilitate.

Compania Facebook a fost infiintata in 2004, de Mark Zuckerberg, pe vremea cand acesta era student la Universitatea Harvard.

Facebook are aproape 1,5 miliarde de utilizatori care se conecteaza cel putin o data pe luna pe aceasta platforma de socializare.

foto prima pagina: Gonzalo Aragon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri