Setari Cookie-uri

Cum se prepara corect catina cu miere. Toata lumea face aceasta greseala

Catina este pe buna dreptate un remediu universal. Aceasta contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele, si de doua ori mai multa decat celebrele fructe de Rosa canina.

Amestecul de catina cu miere sa fie tinut la rece, in perioada de macerare, cat si dupa aceea, cand este consumat.

Catina contine vitamine si oligoelemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P, beta-caroten, celuloza, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu.

Datorita proprietatilor sale antioxidante, catina se recomanda pentru intarirea sistemului imunitar (vindeca virozele respiratorii si gripa), sanatatea ochilor, prevenirea imbatranirii, reglarea sistemului endocrin, reglarea nivelului de lipide din sange si reducerea inflamatiilor.

Boabele de catina se recolteaza din luna august pana la sfarsitul lui octombrie, dar si in timpul iernii. Chiar si inghetate, boabele sunt perfect pentru utilizare. Pe timpul iernii, fructele se pastreaza foarte bine in miere de albine.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto prima pagina: Lunov Mykola, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.