Setari Cookie-uri

Afinele, inamicul infectiilor urinare. Beneficii nestiute ale celor mai sanatoase fructe

Pline de vitamine, minerale si antioxidanti, afinele sunt printre cele mai sanatoase fructe. Acestea ajuta la prevenirea si tratarea infectiilor si lupta impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. Afinele sunt cunoscute pentru proprietatile lor de a inhiba raspandirea bacteriilor.

Studii medicale au demonstrat faptul ca sucul de afine ajuta la prevenirea infectiilor urinare. Astfel, daca sunteti predispusi la aceasta afectiune neplacuta, o puteti preveni consumand afine macar de cateva ori pe saptamana.

Continutul ridicat de fibre, antioxidanti puternici si abilitatea afinelor de a dizolva colesterolul rau, fac din aceste fructe un supliment alimentar ideal pentru vindecarea bolilor de inima.

Sucul de afine este deosebit de eficient in lupta impotriva infectiilor bacteriene ale tractului urinar. Bolnavii de cistita trebuie sa consume mult suc de afine neindulcit pentru eliminarea din tractul urinar a E-coli si Proteus, care provoaca dureri in timpul urinarii, crampe abdominale si chiar sangerari.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.