Setari Cookie-uri

Se simtea prea batran la 35 de ani. Insa ASTA s-a intamplat si viata lui s-a schimbat RADICAL

Nu conteaza varsta, conteaza sa te simti tu tanar si sa fii fericit.

Era 15 iunie… in doua zile urma sa fie ziua mea. Eram trist si nesigur… mai trecuse un an si imi era teama ca las cei mai frumosi ani din viata mea in spate.

Inainte de a merge la birou, am zis sa dau o tura de parc… poate asa imi mai dezamortesc oasele. In fiecare saptamana, cand mergeam la alergat in parc, vedeam un batranel care alerga in acelasi ritm cu al meu. La un moment dat ne-am imprietenit… am aflat ca avea 79 de ani. Era intr-o forma grozava.

In dimineata aceea l-am salutat… a observat ca nu eram foarte vesel si m-a intrebat daca totul este in regula. I-am spus ca am o stare de anxietate si ca mi-e teama de pragul de 35 de ani. Ma intrebam cum ma mai pot uita inapoi la viata mea cand voi fi de varsta lui… asa ca l-am intrebat: “Care a fost cea mai buna perioada in viata ta?”

Fara nicio ezitare, Nicolae mi-a raspuns:

Citește și:

Hai sa ne asezam… am multe sa iti povestesc:

Cand eram copil, am locuit in Austria… imi placea ca parintii mei aveau grija de mine… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.

Cand am fost dat la scoala, am invatat foarte multe lucruri care ma ajuta enorm astazi… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.

Cand m-am angajat pentru prima data, au venit responsabilitatile si am fost platit pentru eforturile mele… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.

Cand mi-am intalnit sotia si m-am indragostit nebuneste de ea… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.

Cand a inceput cel de-al doilea razboi mondial si eu si sotia mea am fost nevoiti sa fugim din Austria pentru a ne salva vietile… am ramas impreuna si am ajuns in siguranta in America de Nord, cu o nava… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.

Citește și:

Cand am ajuns in Canada, sotia mea a ramas insarcinata si am devenit o familie in adevaratul sens al cuvantului… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.

Cand am devenit tata si mi-am vazut copiii crescand… atunci a fost cel mai frumos moment din viata mea.
Si acum… am 79 de ani. Sunt sanatos, ma simt bine si imi iubesc sotia mai mult decat am iubit-o atunci cand am vazut-o pentr prima data. Acesta este cel mai frumos moment din viata mea.

foto prima pagina: Zastolskiy Victor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.