Setari Cookie-uri

Ce inseamna TE IUBESC?

Dati mai departe aceste randuri pentru ca toti facem aceasta greseala.

Pentru tine ce inseamna TE IUBESC?

TE IUBESC inseamna ca accept persoana care esti si ca nu doresc sa te schimb in altcineva… inseamna ca te voi iubi mereu si iti voi fi alaturi chiar si in cele mai dificile momente… inseamna sa te iubesc cu adevarat chiar si atunci cand esti intr-o dispozitie proasta sau prea obosit pentru a face lucrurile pe care eu vreau sa le facem… inseamna sa te iubesc cand esti la pamant, nu doar cand esti fericit.

TE IUBESC inseamna ca iti stiu pana si cele mai profunde secrete si nu te judec pentru ele, cerandu-ti in schimb ca nici tu sa nu ma judeci pentru ale mele… inseamna ca imi pasa atat de mult de relatia noastra incat lupt in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare secunda pentru ceea ce avem… inseamna ca tin la tine suficient de mult pentru a nu iti da drumul, indiferent de cat de greu este drumul pe care mergem…. Inseamna ca ma gandesc la tine, ca te visez, ca te doresc si ca am nevoie de tine in mod constant, sperand ca si tu sa simti la fel pentru mine.

Citește și:

Cel mai frumos dintre toate lucrurile in viata este sa intalnesti o alta fiinta umana alaturi de care sa iti petreci viata. Relatia este o adancime tot mai mare, frumusete si bucurie o data cu trecerea anilor. Iubirea dintre doua persoane este cel mai minunat lucru. Dragostea nu poate fi gasita daca o cauti in disperare sau daca iti doresti si te rogi sa o ai. Este vorba despre un accident divin si cel mai minunat lucru al vietii.” - Sir Hugh Walpole.

foto prima pagina: llaszlo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.