De fiecare data ajung sa fierb mai mult orez decat este necesar pentru o masa obisnuita. De cele mai multe ori aruncam resturile deoarece nu stiam ce as putea face cu ele.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Recent, am gasit pe internet o reteta foarte interesanta pentru a refolosi orezul fiert - este vorba despre orez cu sos bolognese la cuptor. Deja suna delicios, nu credeti?

Avem nevoie de cateva ingrediente simple:

- 500 de grame de carne de vita tocata (poate fi inlocuita cu carne mixta, de pui sau de porc - in functie de preferinte);
- o ceapa taiata marunt;
- un morcov mare taiat marunt;
- ulei de masline;
- 2 catei de usturoi maruntiti;
- 1/4 cana de paste de tomate;
- 400 de grame (o cutie) de rosii cubulete;
- o cana de supa;
- sare si piper;
- 2 cani de orez fiert;
- 2 cani de cascaval;
- 2 linguri de patrunjel proaspat tocat;
- 4 oua.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cum sa ai o bucatarie primitoare si aerisita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: