De fiecare data ajung sa fierb mai mult orez decat este necesar pentru o masa obisnuita. De cele mai multe ori aruncam resturile deoarece nu stiam ce as putea face cu ele.

Recent, am gasit pe internet o reteta foarte interesanta pentru a refolosi orezul fiert - este vorba despre orez cu sos bolognese la cuptor. Deja suna delicios, nu credeti?

Avem nevoie de cateva ingrediente simple:

- 500 de grame de carne de vita tocata (poate fi inlocuita cu carne mixta, de pui sau de porc - in functie de preferinte); - o ceapa taiata marunt; - un morcov mare taiat marunt; - ulei de masline; - 2 catei de usturoi maruntiti; - 1/4 cana de paste de tomate; - 400 de grame (o cutie) de rosii cubulete; - o cana de supa; - sare si piper; - 2 cani de orez fiert; - 2 cani de cascaval; - 2 linguri de patrunjel proaspat tocat; - 4 oua.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: