Dragii mei, va rog, nu fiti egoisti.

Daca nu iti place cum ii stau buclele sau te enerveaza ridurile care i se formeaza pe nas atunci cand rade… atunci las-o sa plece. Daca nu o vezi ca pe cea mai frumoasa femeie din lume, atunci las-o sa plece… pentru ca altcineva o va putea iubi mai mult decat o iubesti tu.

Nu fi egoist! Daca nu iubesti modul in care ea stranuta sau cum isi misca soldurile cand merge, atunci las-o sa plece. Daca nu iti bate inima tare atunci cand te trezesti si primul lucru pe care il vezi este ea, dormind pe umarul tau, atunci las-o sa plece. Altcineva ar da orice pentru astfel de momente cu ea.

A fi cu o femeie pe care stii ca nu o iubesti este crud. De fapt, nu doar ca este crud… ci este dureros pentru ea! O femeie merita sa dai tot ce ai mai bun intr-o relatie. Merita sa o iubesti neconditionat, sa ii fii alaturi nu doar la bine, ci si in cele mai dificile momente… Merita sa o apreciezi, sa o respecti si sa ii demonstrezi in fiecare secunda cat de importanta este pentru tine.

Femeia pe care o iubesti este cea care iti poate alina pana si cele mai rele cosmaruri doar printr-o vorba calda… este cea care iti da fiori numai gandindu-te la ea… este cea fara care nu iti poti imagina viata.

Daca nu simti asta, nu fi egoist… las-o sa plece!

Femeia este minune, este magie! Femeia merita pe cineva care sa o faca sa rada in fiecare zi!

foto prima pagina: ginger_polina_bublik, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: