Setari Cookie-uri

Acest barbat a facut o poza sotiei sale. Ce s-a intamplat apoi? Este INCREDIBIL

Mesajul lui a uimit o lume intreaga. Uite ce se intampla imediat ce acest barbat face o poza sotiei si fiului sau.

Aceasta femeie care trage un pui de somn este sotia mea; intr-o ora se va trezi, isi va pune halatul si se va pregati de munca.

Instrumentele si lucrurile de care are nevoie vor fi adunate si verificate cu meticulozitate; parul si machiajul vor fi facute rapid. Ea se va plange ca arata groaznic. Nu voi fi de acord cu ea si ii voi servi o cana de cafea.
Se va aseza pe canapea, cu picioarele incrucisate sub ea si va incerca sa isi bea cafeaua in timp ce se va juca cu fiul nostru, care incearca sa ii sara in brate la fiecare secunda.

Ocazional, cand vom discuta, se va holba in gol. Se va gandi in tacere la urmatoarea tura. Si ea crede ca nu o observ.

Isi va saruta copilul, ma va saruta pe mine si va pleca sa aiba grija de oameni care au parte de cea mai rea zi din viata lor. Accidente de autoturism, plagi prin impuscare, explozii, arsuri – profesionisti, saraci, preoti, dependenti de droguri, prostituate – mame, tati, fii, fiice si familii – nu conteaza cine esti sau ce s-a intamplat cu tine… EA VA AVEA GRIJA DE TINE.

Citește și:

Apoi se va intoarce acasa dupa 14 ore de munca, isi va da jos pantofii in care a umblat prin sange, lacrimi si foc si ii va lasa afara.

Uneori nu va dori sa vorbeasca despre asta. In unele momente imi va spune tot ce are pe suflet. Uneori va rada pana cand va incepe sa planga… alteori doar va plange… Dar indiferent de toate aceste momente… ea va fi intotdeauna gata pentru urmatoarea tura.

Sotia mea este o asistenta medicala. Sotia mea este un erou.

sursa foto interior si prima pagina: Bobby Wesson, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.