Dovlecei umpluti cu ton RIO Mare si busuioc

Ingrediente pentru 4 portii
    240g ton in ulei masline RIO Mare 4 dovlecei mari 1 pumn de nuci de pin doua linguri de branza pecorino rasa o crenguta de busuioc 1 catel de usturoi sare de mare ulei de masline extra virgin
Modalitate de preparare

Taiati ambele capete ale dovleceilor, taiati in trei parti egale si folositi un cutit mic pentru a scoate pulpa interioara. Opariti in apa clocotita cu sare timp de cateva minute si scurgeti bine pe hartie absorbanta. Folositi un cutit pentru a toca pulpa, un catel de usturoi, frunzele de busuioc, nucile de pin si branza pecorino. Combinati amestecul cu jumatate din cantitatea de ton in ulei de masline RIO Mare.

Utilizati acest amestec pentru a umple dovleceii si apoi asezati-le pe o foaie de copt unsa. Coaceti intr-un cuptor preincalzit la 190 °C timp de 10 minute.

Aranjati tuburile de dovlecei pe vase plate individuale. Adaugati deasupra bucatele de ton RIO Mare. Decorati cu frunze de busuioc, o ploaie de piper si nuci de pin prajite.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: