Dovlecei umpluti cu ton RIO Mare si busuioc
-
Kudika
11 Obiceiuri marunte care iti golesc sufletul de energie (si iti...
-
Kudika
Ingrijirea parului blond: Cum sa ai (si sa mentii) nuanta perfecta...
-
Kudika
Topul miturilor legate de diete
-
Kudika
Tocuri inalte: 5 lucruri pe care este obligatoriu sa le stii
-
Kudika
O scrisoare pentru mame, femeile minunate din viata noastra
-
Kudika
Nu vreau sa ma rasfeti, dar imi doresc sa faci un efort!
-
Kudika
Cand viata pare nedreapta, citeste ASTA!
-
Kudika
De ce e bine sa bei ceai de rozmarin?
-
Kudika
Nu te infometa! Strategii ca sa scapi de efectul Yo-Yo
Taiati ambele capete ale dovleceilor, taiati in trei parti egale si folositi un cutit mic pentru a scoate pulpa interioara. Opariti in apa clocotita cu sare timp de cateva minute si scurgeti bine pe hartie absorbanta. Folositi un cutit pentru a toca pulpa, un catel de usturoi, frunzele de busuioc, nucile de pin si branza pecorino. Combinati amestecul cu jumatate din cantitatea de ton in ulei de masline RIO Mare.
Utilizati acest amestec pentru a umple dovleceii si apoi asezati-le pe o foaie de copt unsa. Coaceti intr-un cuptor preincalzit la 190 °C timp de 10 minute.
Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro
Spune-ti parerea!