Setari Cookie-uri

9 Semne ca nu ar trebui sa il lasi sa plece

Cautarea jumatatii perfecte se dovedeste de multe ori a fi o calatorie dificila. Dar, crede-ma, vei stii ca ai gasit-o daca te regasesti in aceste 9 semne.

Ocazional, intalnesti un barbat care se dovedeste a fi cel pe care l-ai cautat toata viata: barbatul visurilor tale. Astfel de intalniri sunt de multe ori complet neasteptate. Cu toate acestea, ajungi sa va schimbe pentru totdeauna.

Natura ne-a facut in asa fel incat doua jumatati contrastante pot deveni un intreg desavarsit. Cautarea jumatatii perfecte se dovedeste de multe ori a fi o calatorie dificila. Dar, crede-ma, vei stii ca ai gasit-o daca te regasesti in aceste 9 semne. Si daca esti suficient de norocoasa si ti-ai gasit sufletul pereche, nu lasa ca nimic sa va desparta… nu il lasa sa plece.

1. Te sustine intotdeauna

Fiecare femeie are nevoie de un barbat care are intelepciunea de a o ajuta sa treaca prin viata cu succes. Se spune adesea ca in spatele fiecarei barbat de succes se afla o femeie si mai puternica… iar acest lucru se intampla si viceversa. Fara un barbat, o femeie poate fi uneori putin mai mult decat egoista. Un barbat aduce semnificatie si directie vietii.

Citește și:

2. Este frumos

Exista oameni care acorda o atentie mult prea mare aspectului fizic si de aceea sunt multi care s-au rezolvat impotriva importantei frumusetii exterioare. Trebuie sa recunoastem ca, desi conteaza aspectul fizic, acesta nu este cel mai important lucru pe care trebuie sa il pretuim la cineva… insa nici nu putem fi indiferenti.

3. Este dragut si atent

Daca un barbat nu are o inima mare, atunci ce loc semnificativ poate avea in viata ta? Este aproape de la sine inteles ca iubirea vietii tale trebuie sa fie cineva care are grija de tine (in toate sensurile cuvantului).

4. Te face sa razi

Uneori viata este foarte complicata… alteori este plictisitoare si monotona. Barbatii sunt acolo pentru a iti distrage atentia de la probleme. Este mult mai probabil sa te simti mai fericit cu un barbat energic, plin de viata si in cautarea aventurii.

Citește și:

5. Stie sa faca si compromisuri

Oricine poate fi incapatanat. De multe ori suntem multumiti de modul in care sunt lucrurile si poate ca nu reusim sa intelegem ca lucrurile se pot schimba. Desigur, gasirea unui barbat care este dispus sa faca un compromis este doar jumatate din lupta. O relatie de succes este construita pe compromisuri si, daca vrei ca aceasta sa dureze, nu ai de ales decat sa accepti acest lucru.

6. Te face sa simti ca esti in locul potrivit

Stii ca esti indragostit de cineva atunci cand simti ca ti-ai gasit propriul loc unic in lume ca si cum ar fi pentru prima data in viata ta. Esti acolo unde trebuie sa fii si nu ai nevoie de nimic sau de nimeni altcineva. De ce sa vrei sa pleci in alta parte?

7. Este mai mult decat fericit sa iti spuna cand gresesti

Fiecare femeie are nevoie de un barbat care ii va permite sa stie cand ea actioneaza gresit. Femeile au aceasta capacitate ciudata de a lua deciziile gresite si de a face lucrurile nepotrivite la momentul nepotrivit. Atunci cand gasesti barbatul care te tine pe drumul cel bun si iti spune cand gresesti, stii ca este cel langa care trebuie sa fii.

Citește și:

8. Este pasional

O viata plina de pasiune este singura care merita traita. Pasiunea functioneaza doar atunci cand este exprimata intre doua persoana…. Si daca el nu face acest lucru, atunci sunt sanse ca in relatia ta sa lipseasca ceva vital.

9. El inseamna totul pentru tine

De foarte multe ori atunci cand ne indragostim nebuneste de cineva, nu putem explica de ce. Ideea este ca nu ai nevoie de niciun motiv. Daca il iubesti si nu iti poti imagina viata fara el, nu il lasa sa plece. Ar trebui sa realizezi cat de mult inseamna pentru tine. Uneori, oamenii nu vad acest lucru pana cand este prea tarziu. Mereu ajung sa creada ca exista o a doua sansa de a fi impreuna… ei bine, poate ca exista.

Dar exista o sansa egala de a nu mai avea parte de asa ceva intreaga ta viata. Si apoi vei ramane cu un regret amarnic tot restul vietii tale pentru ca ai lasat ca cel mai important lucru din lume sa iti scape printre degete. Nu risca!

Citește și:

foto prima pagina: solominviktor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.