Setari Cookie-uri

Cele mai puternice antibiotice naturale

Oamenii de stiinta avertizeaza ca lumea se afla pe punctul de a intra in era post antibiotica, in care bacteriile sunt din ce in ce mai rezistente la antibiotice. Sunt doua mari cauze ale unui asemenea comportament: hranirea animalelor cu antibiotice pentru a se preveni imbolnavirea lor si doi abuzul uman de antibiotice.

Doar o treime dintre respondentii unui sondaj de opinia au stiut ca atunci cand esti pe antibiotice nu trebuie sa intrerupi tratamentul, ci este nevoie sa fie dus pana la capat, conform recomandarilor medicale.

Neprocedand astfel, bacteriile din organismul tau devin mai puternice decat antibioticele si poti infesta si alti oameni. Deja exista boli cu transmitere sexuala rezistente la antibiotice, iar acest lucru este cu adevarat o problema.

Daca te confrunti cu o infectie usoara nu apela la antibiotice. Incearca sa folosesti solutii naturale. Bineinteles, ai o infectie puternica pe care sistemul tau imunitar nu o poate razbi atunci cel mai inteligent lucru este sa mergi la medicul de familie care iti va prescrie tratamentul potrivit.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: HandmadePictures, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.