Daca de obicei va cumparati carnea tocata la vrac sau chiar si la punga, acesta este un truc genial pentru a o depozita la congelator. Astfel, in momentul in care decongelati carnea, nu sunteti nevoiti sa o decongelati pe toata, ci puteti folosi doar portia de care aveti nevoie pentru a prepara mancarea preferata.

Cum sa ai o bucatarie primitoare si aerisita

Din fericire, aceasta idee este una foarte practica: aveti nevoie doar de un facalet si de o punga cu inchidere ermetica. Introduceti carnea in punga si folositi facaletul pentru a o intinde pe toata suprafata pungii. Inchideti punga ermetic si, cu ajutorul unei linguri trasati linii prin carne, impartind astfel intreaga suprafata in portii suficient de mari pentru mancarurile pe care urmeaza sa le preparati.

Depozitati in congelator; cand aveti nevoie de carne, folositi doar o bucata sau mai multe (in functie de cantitatea dorita).

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

5 pasi pe care trebuie sa ii faci in curatenia zilnica
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: