Aceste cuiburi de cartofi sunt incredibil de gustoase si perfecte pentru orice moment al zilei; le putem servi nu doar la micul dejun, ci si la pranz, cina sau ca aperitiv.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

De asemenea, putem personaliza reteta in functie de ceea ce dorim sa mancam: oua, spanac, sunca, rosii, bacon, cascaval; optiunile sunt nelimitate. Reteta poate fi pregatita in weekend si ne putem bucura de ea pe tot parcursul saptamanii, ca gustare intre mese.

Ingredientele principale de care avem nevoie pentru a prepara aceste briose din cartofi:

- cartofi dati prin razatoare;
- ulei;
- sare si piper dupa gust;
- cascaval.

Ingredientele secundare (acestea pot fi folosite in functie de preferinte sau de ce avem prin frigider);

- oua;
- legume: spanac, ceapa calita, ardei maruntit, morcovi, broccoli;
- carne: carne de pui maruntita, bacon, salam, sunca presata;

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cum să faci cei mai buni cartofi la cuptor, după rețeta lui Jamie Oliver
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: