Setari Cookie-uri

Ciuperca lui Dumnezeu, aliat puternic impotriva cancerului

Iata ce au descoperit cercetatorii despre cele mai bune ciuperci din lume.

Calitatile terapeutice ale acestei ciuperci au fost relevate de doi cercetatori americani, care au descoperit in padurile Braziliei o comunitate de oameni in care media de varsta nu doar ca depasea 100 de ani, dar indivizii respectivi erau foarte sanatosi. Analizandu-le modul de viata, au constatat ca hrana lor de baza era constituita din ciuperca Agaricus. Analizele de laborator au evidentiat proprietatile sale extraordinare si astfel s-a inceput extinderea culturii si aclimatizarea ei in conditii controlate.

Numeroase teste au fost realizate si de cercetatorii japonezi, cunoscuti pentru meticulozitatea lor. Rezultatele au fost spectaculoase - stoparea evolutiei bolilor in proportie de 99,4% si vindecarea lor completa in 90% din cazuri. Testele au demonstrat urmatoarele proprietati ale ciupercii Aagaricus:

Citește și:

- Sistemul circulator: leucemie, limfom malign, limfom cauzat de boala Hodgkin, boli ale inimii, infarct miocardic, arterioscleroza, angina pectorala, tromboze, boli vasoconstrictive, hipertensiune, hipotensiune etc.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Svetlana Lukienko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.