Acest tort de ciocolata, cu crema de cafea, este probabil unul dintre cele mai bune torturi din lume; nu contine faina (asadar este bun si pentru persoanele alergice la gluten) si are un strat aerat de mousse de cafea.

Tortul cu care iti vei uimi toata familia! Nu pot sa cred ca se face atat de usor!

Se prepara in doar cateva minute... si doar uitandu-te la reteta ti se face pofta.

Ingredientele necesare:

Pentru aluat:
- 110 grame unt;
- 150 grame ciocolata;
- 3 oua;
- 100 grame zahar;
- o lingura cacao;
- un varf de cutit de sare.

Pentru mousse de cafea:
- 2 galbenusuri de ou;
- 100 grame de zahar;
- 12 grame amidon de porumb;
- 160 ml lapte cald;
- 1/2 lingurita esenta vanilie;
- o lingura cafea macinata marunt;
- 1/2 lingura pulbere gelatina;
- 2 linguri apa rece;
- 240 grame frisca.

foto prima pagina: captura Youtube

Incepe sa adauge frisca colorata pe blatul de tort. Ce urmeaza? INCREDIBIL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: