Setari Cookie-uri

Dupa ce vei vedea acest clip, vei privi cateii cu alti ochi

Acesta este probabil cel mai frumos videoclip de inceput de an. MINUNAT.

Si in a 9a zi, Dumnezeu s-a uitat la copiii lui de pe pamant si a spus “Au nevoie de un companion.”… Asa ca Dumnezeu a facut cainele.

Dumnezeu a spus “Am nevoie de cineva dispus sa ma trezeasca dimineata, sa ofere pupici, sa faca pipi pe copaci, sa doarma toata ziua, sa se trezeasca apoi si sa ofere si mai multi pupici, apoi sa stea treji pana la mijlocul noptii holbandu-se la lumina televizorului…” Deci Dumnezeu a creat cainele.

Dumnezeu a spus “Am nevoie de cineva dispus sa stea asezat, apoi sa culcat, apoi sa se rostogoleasca fara a ii fi ranite sentimentele sau sa se planga de palariile si costumele pe care le poarta fara a intelege de ce. Am nevoie de cineva care poate alerga dupa coada lui, sa miroase funduri, sa aduca bete si sa iti faca ziua mai frumoasa cu o singura privire… Cineva care indiferent de ceea ce ai facut sau nu ai facut, este dispus sa te iubeasca neconditionat.”… Deci Dumnezeu a creat cainele.

Citește și:

Dumnezeu a spus: “Am nevoie de cineva suficient de puternic pentru a trage saniile iarna si pentru a gasi bombe, insa suficient de bland pentru a iubi copiii si a conduce un om nevazator. Cineva care va petrece toata ziua pe o canapea, cu privirea blanda, dispus sa inveseleasca o persoana cu inima franta.”.. Deci Dumnezeu a creat cainele.

Trebuia sa fie cineva care sa ramana loial si sa aiba rabdare chiar si in singuratate. Cineva caruia sa ii pese, sa se ghemuiasca in sufletul tau, sa aiba energie suficienta si pentru tine.. cineva care sa manance din gunoi, sa sforaie si sa alerge dupa veverite. Cineva care sa latre, sa gafaie, sa raspunda cu o singura miscare rapida a cozii atunci cand cel mai bun prieten al lui ii spune ca merg la o plimbare cu masina… Da, Dumnezeu a creat cainele.

Dumnezeu a spus “Am nevoie de cineva care sta de partea ta atunci cand lumea din jurul tau se prabuseste. Cineva care sa se intinda langa tine in lungile nopti de durere si tristete, atunci cand doare chiar si sa te misti sau sa vorbesti… sau sa fii. Cineva care sa stea de paza, sa se joace, sa sforaie cu orele si sa repete aceste lucruri. Cineva care sa iti dea putere atunci cand simti ca nu mai poti. Cineva care sa lupte pentru tine, sa iti arate ca iubirea adevarata exista pe aceasta lume. Cineva care sa fie prietenul tau pe vecie in aceasta lume si in urmatoarea. Asa ca, Dumnezeu a creat cainele.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.