In sfarsit, un truc eficient pentru a scapa de parul de animale de pe haine.

Un nou studiu arată că animalele de companie sunt un bun partener de binging

Daca aveti animale de companie, cunoasteti foarte bine lupta pe care o duceti zilnic cu parul lasat prin asa. Fiecare coltisor este acoperit de fire de par si bineinteles ca ati renuntat definitiv la a purta haine negre sau inchise la culoare prin casa.

Pentru covoare si mochete: inainte de a folosi aspiratorul, presara bicarbonat de sodiu peste covoare; acesta slabeste parul din firele de covor si, de asemenea, te ajuta sa scapi de mirosul neplacut din covoare.

Pentru podea: renunta la aspirator in favoarea unui mop electrostatic pentru parul de animale;

Pentru mobilier: curata suprafetele de mobilier dupa ce ai folosit aspiratorul. Foloseste servetele umede (sunt mai eficiente decat orice bucata de material);

Pentru asternuturi, paturi, canapele din material textil: in cazul in care animalele de companie au un loc preferat, pune pe acel loc o paturica draguta pe care sa stea. Daca nu, foloseste role cu hartie adeziva pentru a curata suprafetele mici. Pentru canapele sau paturi, iti recomand sa folosesti aspiratorul (este foarte eficient).

Pentru haine: inainte de a porni masina de spalat, adauga jumatate de cana de otet alb in orificiul de detergent. Imediat ce programul a terminat, agita bine fiecare produs textil.

IMPORTANT: nu uita sa perii zilnic (o data sau chiar de doua ori pe zi) animalul pe care il ai in casa. Exista anumite pieptene care taie firul de par.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Top petshopuri online cu preturi WOW perioada aceasta!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: