Setari Cookie-uri

Ce sa pui in masina de spalat pentru a scapa de parul de animale de pe haine?

Parul de animale este inca pe hainele tale chiar si dupa ce le-ai spalat? Atunci incearca aceste trucuri minunate.

In sfarsit, un truc eficient pentru a scapa de parul de animale de pe haine.

Daca aveti animale de companie, cunoasteti foarte bine lupta pe care o duceti zilnic cu parul lasat prin asa. Fiecare coltisor este acoperit de fire de par si bineinteles ca ati renuntat definitiv la a purta haine negre sau inchise la culoare prin casa.

Pentru covoare si mochete: inainte de a folosi aspiratorul, presara bicarbonat de sodiu peste covoare; acesta slabeste parul din firele de covor si, de asemenea, te ajuta sa scapi de mirosul neplacut din covoare.

Pentru podea: renunta la aspirator in favoarea unui mop electrostatic pentru parul de animale;

Pentru mobilier: curata suprafetele de mobilier dupa ce ai folosit aspiratorul. Foloseste servetele umede (sunt mai eficiente decat orice bucata de material);

Pentru asternuturi, paturi, canapele din material textil: in cazul in care animalele de companie au un loc preferat, pune pe acel loc o paturica draguta pe care sa stea. Daca nu, foloseste role cu hartie adeziva pentru a curata suprafetele mici. Pentru canapele sau paturi, iti recomand sa folosesti aspiratorul (este foarte eficient).

Citește și:

Pentru haine: inainte de a porni masina de spalat, adauga jumatate de cana de otet alb in orificiul de detergent. Imediat ce programul a terminat, agita bine fiecare produs textil.

IMPORTANT: nu uita sa perii zilnic (o data sau chiar de doua ori pe zi) animalul pe care il ai in casa. Exista anumite pieptene care taie firul de par.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.