Setari Cookie-uri

Esti speciala! Si nu uita asta!

O poveste care ne invata cat de mult conteaza sa ai incredere in tine si sa nu te lasi calcata in picioare de nimeni.

Un profesor tinea un seminar pentru 200 de femei. El si-a inceput ora tinand in mana o bancnota de 500 de lei. El a intrebat:

"Cine doreste aceasta bancnota?"

Nici nu a terminat bine intrebarea... ca toate mainile erau in aer.

El a spus: "Voi da aceasta bancnota uneia dintre voi, dar mai intai vreau sa faceti un lucru." El a inceput sa mototoleasca bancnota, apoi a intrebat: "Cine mai vrea banii astia?"

Mainile erau in continuare in aer.

"Ei bine..." a spus el.... "Dar daca fac asta?"

Si a aruncat pe jos bancnota mototolita, apoi a inceput sa o calcea cu pantoful. A ridicat-o, asa cum era mototolita si murdara si a intrebat:

"Acum... cine o mai vrea?"

In aer erau toate mainile.

"Prietenii mei, ati invatat o lectie foarte important... indiferent de ce am facut cu banii... voi tot i-ati vrut si asta pentru ca nu le-a scazut valoarea. Aceasta bancnota, mototolita si murdara valoreaza in continuare 500 de lei."

Citește și:

Morala: De multe ori in viata noastra suntem la pamant din cauza problemelor si a obstacolelor care vin pe neasteptate. Ne simtim ca si cum ar fi lipsite de valoare... Dar indiferent de ce se intampla sau de ce se va intampla nu mai lasati pe nimeni sa va calce in picioare. Voi sunteti speciale... sa nu uitati niciodata asta!

Nu lasati ca dezamagirile, trecutul sau oamenii sa va transforme visurile in cosmar. Invatati sa traiti asa cum vreti! Fiti fericite!

foto prima pagina: Galina Tcivina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.