Aceste trucuri iti vor fi de mare ajutor in bucatarie; iata cat de usor este sa faci frisca intr-un borcan, sa indepartezi coaja unui ou sau sa prelungesti durata de viata a oualor:

1. Scapa de frunzulitele unei capsuni cu un singur pai;

2. Cum iei coaja de ou Sparta dintr-un bol cu oua crude? Trebuie doar sa umezesti degetul cu apa, apoi sa il introduci in bol; coaja se va lipi imediat de deget;

3. Pune cafea in formele de gheata pentru congelator pentru o cafea rece si puternica;

4. Poti folosi un Kureg sau Espresor pentru a face apa calda pentru ceai sau porridge;

5. Poti decoji un kiwi in doar cateva secunde folosind o lingura;

6. Intr-un borcan adauga smantana, frisca lichida, vanilie si zahar vanilat. Pune capacul si zbate borcanul pentru un minut… ai obtinut frisca;

7. Daca vrei ca inghetata sa ramana cremoasa, adauga un servetel in ea inainte de a o baga in congelator;

8. De asemenea, poti pune recipientul de inghetata intr-o punga inchisa ermetic si apoi o poti baga la congelator; astfel, inghetata ramane cremoasa;

9. Poti folosi un cleste pentru a stoarce toata zeama dintr-o lamaie;

10. Poti prelungi durata de viata a oualor daca le ungi cu ulei de cocos inainte de a le baga la frigider;

11. Infasoara o sticla de bautura intr-un servetel umed inainte de a pune sticla la frigider; acest truc va grabi procesul de racire;

12. In formele de cuburi de gheata adauga ierburi proaspete si unt topit, apa sau ulei. Baga la congelator si foloseste cand ai nevoie.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: