Biscuiti fara unt, oua sau ulei? Nici mie nu mi-a venit sa cred... pana cand am vazut aceasta reteta.

Acesti biscuiti contin doar doua ingrediente si sunt chiar mai pufosi decat cei realizati dupa retete sofisticate. Cresc foarte usor, sunt pufosi si extrem de buni pentru micul dejun sau chiar pentru sandwichuri.

Iata cat de simplu se pot face. Singurele ingrediente necesare:

- 2 cani de faina alba cernuta; - 2 cani de smantana crema.

Mod de preparare: - se incalzete cuptorul la 230 de grade celsius; - se amesteca faina si smantana foarte bine pana cand se formeaza o minge; pe o suprafata presata cu faina se framanta putin aluatul, apoi se intinde cu ajutorul unui facalet; - cu o forma pentru prajituri (sau cu gura unui pahar) se taie biscuitii; - se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor pentru 12-15 minute, pana capata o culoare aurie.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: