Setari Cookie-uri

De suflet... pentru suflet!

Acest barbat a salvat un caine. Apoi cainele i-a schimbat viata

Eric O'Grey stia ca avea probleme. Greutatea lui ajunsese la 145 de kilograme, iar el cheltuia mai mult de 1000 de dolari pe luna pe medicamente pentru hipertensiune arteriala, diabet zaharat de tip 2 si valori crescute ale colesterolului.

In anul 2010, un medic i-a spus sa isi cumpere un loc de inmormantare deoarece in cinci ani urma sa fie mort. Avea 51 de ani atunci... A mers sa vorbeasca cu un medic naturist cu privire la pierderea in greutate; era dispus sa faca orice pentru a isi schimba viata si a fi din nou sanatos. Mediul i-a spus simplu: "Adopta un caine dintr-un adapost."

Barbatul a fost foarte surprins de acest sfat, insa l-a luat in considerare. Inainte de a merge acasa, a trecut pe la un adapost de animale si a cerut un "caine fara stapan, obez ca mine." Asa l-a intalnit pe Peety.

Peety trebuia plimbat in fiecare zi, timp de cel putin o jumatate de ora. O'Grey si-a schimbat si stilul alimentar, el renuntand complet la carne si adoptand o dieta bazata doar pe plante si legume. In doar un an, el a pierdut 63 de jilograme; catelul a pierdut si el 11 kilograme.

Citește și:

Nu simplele plimbari cu Peety l-au ajutat sa isi schimbe viata; relatia cu cainele lui a fost una speciala, animalul ajutandu-l sa renunte la stilul de viata care ii facea rau.

"Se uita la mine ca si cum eram cel mai bun om de pe planeta... si am vrut sa devin acea persoana."

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.