Setari Cookie-uri

Femeie, meriti mai mult!

Ce ne defineste? Un mesaj de la femei pentru toate femeile din lume.

Ce ne defineste? Alegerile pe care le facem? Modul in care aratam? Sentimentele noastre? Daca simt ca nu am nimic... este adevarat? Uneori ma uit in oglinda si imi vine sa plang. Ma gandesc la toate greselile pe care le-am facut... la toti oamenii pe care i-am ranit... la toate momentele in care am dat gres. Sunt o greseala? Daca mi-as atinge scopurile, asta m-ar face o persoana mai buna? Daca as slabi, asta m-ar face frumoasa? Daca as schimba tot la mine ar fi mai bine?

Nu esti definita de machiajul pe care ti-l faci dimineata si nici de hainele pe care le porti. Nu esti o culoare a pielii, o fata draguta... si nici numarul de centimetri din jurul taliei. Ai trecut prin atatea lucruri si nimeni nu stie. Sunt multe pe care nu le arati celor din jurul tau.

Esti mai mult decat etichetele tale, mai mult decat durerea. Femeie, esti mai mult decat greselile tale.. iar tu ai ceva de spus!

Citește și:

Cand iti vei da seama ca meriti mai mult? Nu trebuie sa faci nimic pentru a castiga ceva. Esti perfecta! Meriti sa fie fericita! Cand o sa vezi ce vad eu si iti vei da seama ca meriti mai mult?

Tu nu esti o povara, nu esti o greseala... Nu esti o copie, nu poti fi inlocuita. Tu nu esti durere, nu esti trecutul tau. Cicatricile nu te vor tine in loc. Ai mai mult decat stii, atat de multe lucruri pe care inca nu le-ai descoperit.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.