Nu este doar buna... este EXTRAORDINAR de buna.
Nu am fost o mare "fana" a acestei legume.. asta pana cand am incercat conopida la cuptor cu un sos delicios de parmezan. Este sanatoasa, extrem de delicioasa si se prepara foarte repede.

Confidential. Dieta de vedeta. Secretele celebritatilor pentru o talie de invidiat

Sosul cremos ii ofera un gust minunat incat pana si cei mai mofturosi invitati vor mai cere inca o portie.

Un mare plus al acestei retete este faptul ca o poti pregati in weekend pentru a o consuma in urmatoarea saptamana: pranz, pachet la birou sau cina; poate fi servita cu orice alt fel de mancare.

Ingredientele necesare:

- o conopida mare taiata in cubulete (sau conopida congelata);
- 2 linguri faina;
- o cana de lapte;
- un ou;
- o lingurita de sare;
- 1/2 lingurita de piper;
- 2 cani de cascaval ras;
- 2 linguri de parmezan ras;
- o lingura de patrunjel maruntit.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Conopida la cuptor: mai buna decat cartofii prajiti
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: