Acesta este cel mai vechi leac de pe planeta. Vindeca mii de boli! Cum actioneaza?

Acesta este cel mai vechi leac de pe planeta. Vindeca mii de boli! Cum actioneaza?

Acest arbore a ramas ultimul supravietuitor al familiei din care face parte.

Arborele Ginkgo biloba este cea mai batrana specie de arbore pe care o cunoaste omenirea. A ramas ultimul supravietuitor al familiei din care face parte.

Acest copac care s-a dovedit atat de rezistent si care poate trai cu miile de ani este si o planta medicinala cu proprietati deosebite. Nu degeaba i se mai spune si „arborele vietii“, frunzele lui ofera o colectie impresionanta de substante utile sanatatii. Preparatele din Gingko asigura viata lunga si sanatoasa, protejeaza sistemul circulator si creierul, contribuie la buna functionare a plamanilor si ficatului si confera un super tonus general, fizic si psihic.

Numeroase studii au demonstrat ca Gingko este cel mai bun prieten al vaselor de sange periferice si cel mai mare dusman al cheagurilor de sange. Specialistii cred ca nu s-au descoperit inca toate efectele terapeutice ale arborelui, altii considera ca proprietatile cunoscute sunt mult exagerate. Oricum ar fi, protectia asupra sanatatii pe care ne-o daruieste Gingko Biloba e pe masura impresionantei sale capacitati de a infrunta schimbarile climei, bolile si poluarea timp de milioane de ani.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: azure1, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri