Setari Cookie-uri

Despre puterea de a fi femeie. O poveste pe care toti trebuie sa o citim

Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o intreaga generatie.

Intr-o zi, Adam a venit la Dumnezeu si i-a cerut sa faca un partener si pentru el. Era obosit de singuratate. Dupa ce s-a gandit, Dumnezeu a decis sa creeze o femeie; a vrut sa o faca inteleapta si frumoasa.

Asadar, el a luat un pic de blandete si delicatete din roua de dimineata, a adaugat un pic de rezistenta si rigiditate din rocile care au format cei mai inalti munti. Mai tarziu, a luat un pic de puritate din cele mai limpezi rauri si un pic de flexibilitate si maleabilitate din lut, un pic de regalitate dintr-o leoaica, un pic de blandete dintr-un porumbel, un pic de bunatate si caldura de la Soarele de seara... a adaugat si cateva picaturi de stralucire dintr-un diamant.

A luat partile egale din rezistenta taurului si fragilitatea unei flori salbatice, din misterul noptii si claritatea zilei. La capodopera lui a mai adaugat un pic din ciripitul pasarilor si din tacerea noptii. Inca putin curaj si aproape ca terminase.

Citește și:

El a vrut sa adauge si alte calitati, dar s-a razgandit. Apoi a decis sa lase putin spatiu liber pentru creativitate. Dumnezeu a luat apoi capodopera lui si i-a mai oferit doua talente: sa fie o mama buna pentru copiii ei si o sotie buna pentru sotul ei... pentru ca femeia, din lipsa de experienta, sa nu amestece aceste talente Dumnezeu le-a impartit si le-a ascuns in diferite parti ale naturii sale.

Prin punerea acestor calitati impreuna intr-o femeie, Dumnezeu a suflat viata in ea.

Femeia a stat inaintea lui Dumnezeu. Ea a dorit sa se uite la ea imediat, asa ca s-a uitat in reflexia ei in apele lacului; a zambit... pentru ca arata atat de firava. Era fericita, insa a aruncat o privire in interiorul sau si s-a speriat de ce a gasit in adancul sufletului. Ea s-a intors spre Dumnezeu cu amaraciune in glas si l-a intrebat:

"Asta numesti tu armonie? Cum pot face fata tuturor lucrurilor de pe lumea asta?"

Citește și:

In acel moment o lumina calda a venit aproape de ea... si ea a auzit glasul lui Dumnezeu:

"Nu-ti face griji. Esti mai puternica decat crezi."

foto prima pagina: Petar Paunchev, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.