Sunteti in cautarea unui desert rapid, racoros si cremos pentru perioada calda? Nu mai cautati, avem noi varianta ideala: este vorba despre o prajitura fara coacere, extrem de gustoasa si incredibil de usor de facut.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Nimic nu este mai bun pe o zi calda decat aceasta bunatate cu arome de portocale. Cu o textura pufoasa si delicioasa, un gust fresh si un aspect perfect, aceasta prajitura va deveni imediat desertul vostru preferat pentru primavara-vara.

Iata cat de usor se prepara:

Ingredientele necesare:
- 1 1/2 cana biscuiti graham zdrobiti;
- 1/2 cana de unt topit;
- 2 linguri de zahar;
- 1 1/2 cana de crema de branza;
- o cana lapte condensat;
- 1/3 cana de zahar;
- 2 linguri coaja de portocale rasa;
- o cana de suc de portocale;
- 1/2 lingurita esenta de portocale;
- 1/3 cana de zahar pudra;
- o cana de frisca (sau smantana dulce).

Cum se prepara:

- amesteca biscuitii graham cu zaharul si untul intr-un bol mic;

- pe o tava de copt adauga o folie din staniol si adauga "blatul", apasand usor pe el pentru a il intinde uniform; baga la congelator si, intre timp, prepara crema;

- amesteca crema de branza cu laptele condensat si zaharul; foloseste mixerul; adauga sucul de portocale, coaja, esenta si combina.

- intr-un alt bol bate cu mixerul zaharul pudra si frisca, apoi amesteca cele doua creme.

- crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti;

- baga la congelator pana cand se incheaga. Serveste cu felii de portocale.

Cel mai bun desert din lume: Tort ecler fara coacere

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: