Kudika
10 Mai 2016

O prepari in doar cateva minute... si te bucuri de gustul fin si racoros zile intregi.

Sunteti in cautarea unui desert rapid, racoros si cremos pentru perioada calda? Nu mai cautati, avem noi varianta ideala: este vorba despre o prajitura fara coacere, extrem de gustoasa si incredibil de usor de facut.

Cel mai bun desert din lume: Tort ecler fara coacere

Nimic nu este mai bun pe o zi calda decat aceasta bunatate cu arome de portocale. Cu o textura pufoasa si delicioasa, un gust fresh si un aspect perfect, aceasta prajitura va deveni imediat desertul vostru preferat pentru primavara-vara.

Iata cat de usor se prepara:

Ingredientele necesare:
- 1 1/2 cana biscuiti graham zdrobiti;
- 1/2 cana de unt topit;
- 2 linguri de zahar;
- 1 1/2 cana de crema de branza;
- o cana lapte condensat;
- 1/3 cana de zahar;
- 2 linguri coaja de portocale rasa;
- o cana de suc de portocale;
- 1/2 lingurita esenta de portocale;
- 1/3 cana de zahar pudra;
- o cana de frisca (sau smantana dulce).

Cum se prepara:

- amesteca biscuitii graham cu zaharul si untul intr-un bol mic;

- pe o tava de copt adauga o folie din staniol si adauga "blatul", apasand usor pe el pentru a il intinde uniform; baga la congelator si, intre timp, prepara crema;

- amesteca crema de branza cu laptele condensat si zaharul; foloseste mixerul; adauga sucul de portocale, coaja, esenta si combina.

- intr-un alt bol bate cu mixerul zaharul pudra si frisca, apoi amesteca cele doua creme.

- crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti;

- baga la congelator pana cand se incheaga. Serveste cu felii de portocale.

Prajitura fara coacere. Gata in cinci minute

Vizionare placuta

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: