De ce sa stai mai bine de o ora pregatind clatitele obisnuite cand poti face aceasta reteta?

Cum sa faci paine FARA FAINA (si fara framantare)? Este cea mai buna reteta

Clatitele olandeze sunt facute la cuptor, intr-un timp destul de scurt. Cu o textura pur si simplu irezistibila, acest desert va deveni in scurt timp preferatul vostru. Datorita coacerii intr-o tava din fonta, clatita devine crocanta pe margine, in timp ce interiorul ramane moale si aproape ca o crema.

Iata ingredientele necesare:

- 95 g faina;
- 1 g sare;
- 15 g zahar;
- esenta de vanilie;
- 180 ml lapte;
- 28 g unt;
- capsuni proaspete taiate felii;
- zahar pudra pentru servire;
- sirop de artar sau miere optional.

Important: Pentru aceasta reteta este necesara o tava din fonta.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Video: Scobeste interiorul cartofului copt. Ce urmeaza? O reteta cu care ii vei multumi pe toti
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: