Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Anna Victoria este o sursa de inspiratie pentru mii de femei si barbati care viseaza la un corp perfect; tanara este creatoarea programului Fit Corp Guides: un plan alimentar de 12 saptamani si un ghid de exercitii pentru 12 saptamani.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Fotografiile ei sunt apreciate de oameni din lumea intreaga datorita corpului perfect cu care femeia se afiseaza de fiecare data.

Recent, Anna a postat doua imagini diferite pentru a demonstra ca toti avem anumite unghiuri nu tocmai avantajoase pentru a poza. In prima imagine, ea apare cu un corp super tonifiat si pregatita sa probeze rochia de mireasa; cea de-a doua fotografie a fost facuta doua minute mai tarziu. Anna sta pe un scaun, relaxata, cu burtica la vedere.

"Dragilor, mi-ati cerut sa postez aceste imagini impreuna. Prima fotografie a fost facuta cu o zi inainte de nunta, iar a doua poza... cu doua minute mai tarziu. Cineva mi-a spus recent ca toti avem unghiuri bune si toti avem unghiuri proaste... asa ca de ce am lasa unghiurile rele sa fie mai importante decat unghiurile bune? De ce sa ne concentram pe defecte si nu pe calitati?" - este mesajul tinerei.

foto interior si prima pagina: Anna Victoria, Instagram

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: