Setari Cookie-uri

Draga femeie, habar nu ai cat esti de frumoasa!

O scrisoare deschisa pe care toate femeile ar trebui sa o citeasca.

Habar nu mai avem cum arata corpul REAL al femeilor. Si nu, nu ma refer la faptul ca "Femeile frumoase au forme" (de fapt, la dracu cu aceasta idee de rahat)... toate femeile sunt frumoase.

Ma refer la un corp real, needitat, nemodificat, netransformat. Ma refer la un corp vazut din toate unghiurile, nu doar din cele bune.

Noi vedem atat de multe corpuri de modele perfecte incat ajunge sa credem ca avem numai defecte. Gresit. Urat... Este corpul nostru si ajungem sa il maltratam, sa ne infometam si sa il distrugem cu toate procedurile care ne promit rezultate de poveste.

Ori de cate ori postez o imagine in care mi se vad colaceii de pe burtica ma trezesc cu o armata de oameni gata sa imi spuna ca sunt hidoasa, grasa, urata, bolnava. Dar ghiciti ce? Majoritatea femeilor au colacei pe burta cand stau asezate. La fel si cu celulita de pe coapse, cearcanele de sub ochi, cicatricile si petele de pe fata si un milion de alte "imperfectiuni" pe care noi am ajuns sa le consideram probleme.

Citește și:

Ideea noastra despre corpul feminin este atat de deformata incat cei mai multi oameni ar lauda fata din stanga si s-ar inghesui sa o condamne pe fata din dreapta fara a realiza ca suntem una si aceeasi persoana... acelasi trup.

Ei bine, eu am muncit al naibii de mult sa imi iubesc corpul din aceste doua imagini si nu voi lasa ca lumea sa imi spuna ca trasaturile mele unice sunt defecte si trebuie sa scap de ele.

Acesta este mesajul meu pentru voi: "Sunteti minunate! Meritati sa va iubiti corpul, din orice unghi. Sunteti perfecte asa cum sunteti. Acceptati fiecare particica din corpul vostru... si sunteti mult mai mult decat un simplu trup. Sunteti suflete, sunteti femei!"

sursa material + poza interior si prima pagina: bodyposipanda, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.