Setari Cookie-uri

Obstacolele din calea noastra. Povestea care ne poate transforma viata

Lectie de viata pentru oameni mari si mici.

A fost odata un rege care traia intr-un palat... Dupa o furtuna, un bolovan s-a desprins din munte si a cazut chiar in mijlocul drumului.

Regele a asteptat ore, zile, luni intregi pentru a vedea daca cineva elimina acea stanca uriasa. Unii dintre cei mai bogati negustori si curteni ai palatului ocoleau drumul astfel incat la un moment dat au format un nou drum.

Multi au dat vina pe rege pentru ca nu se ocupa de regatul lui, dar niciunul nu a facut absolut nimic pentru a indeparta acel bolovan din mijlocul drumului.

Dupa un an, zece tarani au venit la targ cu trasurile incarcate de legume. Cand s-au apropiat de piatra uriasa, ei au oprit caii si au incercat sa mute piatra de pe marginea drumului. Dupa multa munca, ei au reusit in cele din urma. Mare le-a fost mirarea cand au vazut ca in locul in care fusese bolovanul era acum o punga plina de monede de aur si un bilet din partea regelui in care scria ca cel care muta bolovanul primeste tot aurul.

Citește și:

Acesti tarani au invatat ceea ce multi dintre noi nu inteleg: FIECARE OBSTACOL PREZINTA O OPORTUNITATE DE A IMBUNATATI STAREA NOASTRA.

Problemele pe care le avem ne fac mai puternici, dificultatile prin care trecem ne dau incredere in noi, iar piedicile ne ajuta sa stim cu adevarat cine suntem.

foto prima pagina: costas anton dumitrescu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.