Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Nimeni nu stie de ce esti in stare in afara de tine.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Nimeni nu iti poate spune nimic.

Daca as sta sa va povestesc cati oameni mi-au spus ca nu voi putea fi actrita, ca nu voi canta, ca nu voi putea dansa, ca nu ma pricep la nimic, ca ar trebui sa ma opresc din ce vreau sa fac, ca ar trebui sa renunt la visele mele... Chiar si dupa ce am devenit cunoscuta pentru ca am facut toate aceste lucruri ei tot au incercat sa ma traga in jos. Daca i-as fi ascultat, as fi inchisa intr-o casa, undeva, si nu as mai fi facut nimic.

Insa iata care este adevarul: nimeni nu stie de ce esti capabil, nimeni nu iti cunoaste cu adevarat potentialul... doar tu stii asta! Doar tu stii ce poti face, cat de puternic esti, care sunt visurile tale, dorintele tale, abilitatile tale, nevoile tale... Doar tu stii... Nimeni altcineva!

Asa ca, indiferent de ce simti in inima ta si de ce iti spune intuitia, ar trebui sa le asculti si sa le urmezi. Si daca acestea se vor schimba intr-o zi, nicio problema. Este in regula. Apoi urmezi alte visuri. Dar tu esti singurul din lume care stie ce trebuie si ce vrea sa faca. Nimeni altcineva!

foto prima pagina: AGIF, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: