Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez: Nu lasa sa ti se spuna ce poti si ce nu poti face

Un mesaj foarte important de la Jennifer Lopez. Nu lasa pe nimeni sa iti ghideze viata, doar tu stii care sunt visurile tale, abilitatile tale, dorintele tale.

Nimeni nu stie de ce esti in stare in afara de tine.

Nimeni nu iti poate spune nimic.

Daca as sta sa va povestesc cati oameni mi-au spus ca nu voi putea fi actrita, ca nu voi canta, ca nu voi putea dansa, ca nu ma pricep la nimic, ca ar trebui sa ma opresc din ce vreau sa fac, ca ar trebui sa renunt la visele mele... Chiar si dupa ce am devenit cunoscuta pentru ca am facut toate aceste lucruri ei tot au incercat sa ma traga in jos. Daca i-as fi ascultat, as fi inchisa intr-o casa, undeva, si nu as mai fi facut nimic.

Insa iata care este adevarul: nimeni nu stie de ce esti capabil, nimeni nu iti cunoaste cu adevarat potentialul... doar tu stii asta! Doar tu stii ce poti face, cat de puternic esti, care sunt visurile tale, dorintele tale, abilitatile tale, nevoile tale... Doar tu stii... Nimeni altcineva!

Asa ca, indiferent de ce simti in inima ta si de ce iti spune intuitia, ar trebui sa le asculti si sa le urmezi. Si daca acestea se vor schimba intr-o zi, nicio problema. Este in regula. Apoi urmezi alte visuri. Dar tu esti singurul din lume care stie ce trebuie si ce vrea sa faca. Nimeni altcineva!

Citește și:

foto prima pagina: AGIF, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.