Setari Cookie-uri

Acest tata a aflat ca fiica lui de 18 ani este insarcinata. Ce a urmat?

Reactia tatalui cand a aflat ca fiica lui a ramas insarcinata.. o poveste care a primit milioane de aprecieri.

Sotia mea a murit la scurt timp dupa ce s-a nascut fiica noastra, asa ca eu am fost si tata, si mama, pentru micuta. De la o varsta frageda, ea facea voluntariat pe la spitale si orfelinate, ajutand copilasii bolnavi. Stia sa cante la pian si la chitara, asa ca dupa scoala, mergea la acesti copii si incerca sa ii faca sa uite de probleme. Era o fata de nota zece, frumoasa, ascultatoare, cu un zambet dulce si ochi mari si albastri ca ai mamei sale.

Intr-o zi, fiica mea a adus acasa un tanar imbracat ca o paiata, care nu se descurcase foarte bine la scoala, era somer si incerca sa se lanseze in muzica alaturi de alti baieti. Nu mi-a placut deloc de el.

Imi pare foarte rau daca jignesc pe cineva, insa pur si simplu nu ii intelegeam atractia pentru ea. Speram ca si ea sa vada ca el nu este de nasul ei si ca merita ceva mult mai bun.

Dupa aproximativ un an de relatie, fiica mea a aflat ca este insarcinata. Inima mea s-a facut bucatele, nu pentru ca nu imi doream un nepot, dar pentru ca stiam ca nu era ceva planuit si stiam ca este prea buna pentru a renunta la el.

Citește și:

Intr-o seara, prietenul ei a venit la mine la scurt timp dupa ce ea m-a anuntat ca este insarcinata. Avea in mana doua beri; usor timid, m-a intrebat daca putem vorbi. Bineinteles ca am acceptat si ne-am asezat pe banca din fata casei. Eram tare curios sa aud ce are sa imi spuna.

Cu multe emotii in voce, mi-a marturisit ca este foarte speriat si ca ii este frica sa fie tata. Deja se apucase sa economiseasca bani si sa isi caute un loc de munca. Mi-a explicat ca stie ca nu este suficient de bun pentru fiica mea, dar ca o iubeste din toata inima si vrea sa o sprijine in alegerea ei de a pastra copilul - chiar daca asta inseamna sa renunte la dorinta lui de a deveni cunoscut cu trupa lui de muzica.

Atunci am realizat ca am judecat foarte urat acest baiat, care de fapt era un tanar foarte respectuos, cu o inima mare si, cel mai important, care o iubea pe fiica mea mai mult decat orice pe lumea asta. El ar fi facut orice ca fiica mea si copilul lor sa aiba un viitor frumos. In acea seara l-am invitat sa se mute cu noi si l-am ajutat sa se angajeze la acelasi spital la care lucrez si eu.

Citește și:

Astazi, dupa 10 ani de la aceasta discutie cu acel tanar, am doi nepotei, o fiica minunata si un ginere de care sunt tare mandru.

foto prima pagina: Themalni, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.