Setari Cookie-uri

Acest barbat inspira oameni din lumea intreaga cu cicatricele si inima lui artificiala

Un stil de viata care ar trebui sa ne inspire pe toti.

Era ca oricare alta zi pentru Andrew Jones; el isi incepea fiecare dimineata cu o sesiune de alergare, insa de aceasta data stia ca ceva nu este in regula.

"Era ca si cum plamanii mei se transformasera in bureti... Era ca si cum respira printr-un burete." - a spus tanarul pentru Upworthy.

Acest sentiment bizar se intampla in 2012. Si de atunci viata lui a luat o intorsatura complet neasteptata.

Dupa alergare, el si-a sunat medicul si si-a facut imediat o programare. Doi specialisti si 24 de ore mai tarziu, Andrew a fost diagnosticat cu cadriomiopatie virala.

"Nu stiam sincer ce inseamna acest lucru, inca eram foarte puternic, eram tanar si ma simteam invincibil." - a marturisit tanarul.

Chiar si dupa diagnostic, Andrew a continuat programul lui obisnuit. Insa pe zi ce trecea simptomele lui deveneau tot mai rai. In scurt timp, oboseala lui si problemele de respiratie s-au transformat in durere si slabiciune care, uneori, l-au lasat in imposibilitatea de a sta in picioare pentru mai mult de 10 minunte.

Citește și:

Asta a fost in urma cu doi ani. El inca asteapta un transplant de inima si se bazeaza pe o inima artificiala si un stimulator cardiac pentru a il tine in viata. In timp ce asteapta, Andrew face ceva ce putini oameni care asteapta un transplant fac - el a devenit un model de fitness.

It's more than just #heartdisease. It's about leading a healthy life and promoting a positive attitude about body image. Encourage the world to accept who you are. ❤️💪🏾 📷 @sweeneyphotography #AJFitness #fitnessgoals #fitness #fitnessmotivation #bodyimage #effyourbeautystandards #model #surgeryscar #hearttransplant #organdonor #fitnessaddict #fitfam #fitspo #LVAD #live #motivation #inspiration #nike #justdoit #eatclean #eatcleantraindirty #fitnessmodel #fitnessaddict #inspiration #rolemodel #muscle #bodybuilding #bodybuildingmotivation

Citește și:

A photo posted by 👻Snapchat: AJFitness (@fitnesswithaj) on

El nu isi ascunde cicatricele; nu isi ascunde nici macar tuburile din corpul lui care ajuta inima artificiala sa functioneze corespunzator. In schimb, Andrew isi doreste ca aceste lucruri sa ii inspire pe altii. Oriunde merge, el poarta un rucsac. In interiorul acestuia este masina de pompare a sangelui prin venele lui. Greutatea de pe umerii lui este o amintire constanta de cat de aproape era sa piarda totul.

"Ziua de maine nu este garantata pentru niciunul dintre noi. Pentru cineva in situatia mea, ziua de maine poate ca nici nu mai exista." - a spus tanarul.

Acum el este recunoscator pentru fiecare dimineata in care deschide ochii.

I greet each day with a smile. If the day smiles back, great! If not..then challenge accepted...💪🏾😆 #AJFitness #fitnessgoals #fitnesslifestyle #goals #donatelife #beadonor #heartdisease #hearttransplant #eatclean #motivation #inspiration #fitfam #fitspo #fit #fitnessmodel #fitnesslifestyle #aesthetics #smile #dontquit #nevergiveup #beliveinyourself #LVAD #warrior #nothingcanstopme #selfie #model #organdonor #healthy #strong

Citește și:

A photo posted by 👻Snapchat: AJFitness (@fitnesswithaj) on


Kudika
31 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.