Setari Cookie-uri

Mesajul acestei femei este o sursa de inspiratie pentru toate femeile

Acest mesaj trebuie sa ajunga la toate femeile din lumea intreaga. Nu uita sa ii dai share.

Aceasta femeie a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie in costum de baie. Mesajul care insoteste imaginea a devenit viral in intreaga lume, fiind share-uit de milioane de femei.

"Am vergeturi si port costum de baie atunci cand merg la plaja. Burtica mea este lasata, insa nu ma deranjeaza... in ea au avut casuta trei copii. Si da, inca port costum de baie cand merg la plaja.

Buricul meu este si el lasat (este ceva ce nici macar nu stiam ca este posibil inainte)... si inca port costum de baie.

Si mai stiti ce? Sunt mandra de acest corp si de fiecare semn pe care il are. Si sa va spun de ce... pentru ca aceste semne, aceste vergeturi, aceste piei lasate imi amintesc ca am fost binecuvantata pentru a ramane insarcinata. Burta mea lasata este un semn ca am muncit din greu pentru a da jos toate kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Nu le-am dat pe toate, insa am pierdut cat am putut.

Citește și:

Da, port costum de baie pentru ca singurul om care poate spune ceva despre cum arat este omul care stie prin ce am trecut. Si acest om spune ca nu este nimic mai sexy decat corpul meu.

Acestea nu sunt cicatrici, sunt amintiri... care vor fi cu mine toata viata. Pentru ca le merit, pentru ca sunt femeie."

mesaj postat pe TheChicSite, Facebook

sursa imagine interior si prima pagina: TheChicSite, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.